Kinky eller bara korkat?

Idag hörde jag en låt för tredje gången på radion, Du får inte - Sonja Aldén. Hua! Jag brukar inte störa mig på låttexter och klaga över andras musikval, eller jo det kanske jag brukar göra, men... fy fan säger jag bara. De textrader som jag egentligen reagerat över varje gång är:

Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål


Jag förstår bara inte, är texten symbolisk eller vad är det frågan om? Är den kinky eller bara korkad? Nej hela låten igenom är texten bara gräslig, jag tänker inte ge den kred för att vara genomtänkt kinky. Icket.

Har du inte hört låten och vill läsa in dig på ämnet finner du texten här:
http://www.text.nu/musik-video-lyrics/sonja-alden-du-far-inte.html
(Annars kan jag ju tipsa om et annat svenskt mästerverk, Värsta schlagern - Markoolio & Linda Bengtzing. Och det är kärlek och det är vindar, det är ögon och de tindrar..)

Jaja, ikväll har vi iaf varit i Bännäs och grattat Farmor på födelsedagen. Om jag ska vara ärlig har jag inte riktigt koll på hur gammal hon börjar vara tanten. Men det var gott med tårta :D

Magnus Betnérs bajscocktail

Syster har nu flyttat till Umeå, eller ja hon ska iaf vara här i 7 v nu och det är ju en bra början. Dagen har bestått av Ronny och Ragge, köttbullar och makaroner, och som kvällens höjdpunkt, Magnus Betnér och bajscocktails.

Nu vill jag ha massage under tiden som Hans chokladkaka står i ugnen! Mumsi.
 

Garaget till tjejmiddagen.. kom

Idag när jag stod i kassakön på Ica hörde jag plötsligt 2 bekanta röster längre bak i kön. Det tog några sekunder innan jag insåg vart jag hade hört dessa röster förrut, det var ju det mycket underhållande paret i Mia och Klara. Jag började med denna insikt skratta för mig själv där framme i kön, men vågade inte snegla bak för att se vilka rösterna tillhörde med rädsla för att bryta ut i gapskratt. När jag betalt och var på väg att gå var jag bara tvungen att se hur de två skyldiga såg ut. Till min stora förvåning tillhörde rösterna två stycken, storväxta, manliga afrikaner. Otippat; och MYCKET roligt. :D


Här kan du lyssna på rösterna och även se hur Rolle gör ett tappert försök ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0