Dålig karaktär?

Dieten är redan bruten, inte en vecka höll det. Igår fick jag sprängande huvudvärk och förvärkar som inte försvann så jag skyllde det på kosten och har nu börjat att äta MAT igen. När jag vaknat upp ur mitt svältkoma insåg jag hur idiotisk jag varit som trodde att något skulle vara enkelt. Det går inte att leva på skit. Eftersom mina mål inte känns lika idiotiska så tror jag att det är möjligt att uppnå dem trots matintag.

Sigge har lärt sig göra högljudda pruttljud med munnen. Idag var vi ute på en långpromenad i det vackra vädret och då la Sixten av världens fjärtar precis när vi gick förbi ett stort gäng unga vuxna vid universitetet. Trots att jag var helt uppsvept i musikens värld så trängde pruttljuden igenom mina hörlurar och jag möts av väldigt intressanta blickar av mina motpasserande gångtrafikanter. Själv kunde jag hålla mig i ca 10 sekunder innan jag bara var tvungen att skratta av mig rejält. Elin aka Pruttmamman. 

Morot.

Första dagen på resten av mitt liv, igen.

Jaha då var det måndag igen, men denna måndag känns lite värre än random-måndag. Idag är det nämligen dags att skärpa till sig. Nu är det nämligen lågkaloridiet som gäller ett par veckor och tävlingen mellan man och kvinna är redan i full gång. Hans kör motioneramerastilen och jag kör på den lite mer tjejigare varianten, självsvält. Redan efter 6 timmar på den nya dieten börjar jag känna mig lite tveksam för FY BUBBLAN va äckliga alla dessa pulvermåltider är! Jag tycker inte ens om milkshake! Kanske får jag också kasta mig på motionscykeln eller gå ut och röra på fläsket the old fasion way för att kunna unna sig en knäckebrödmacka. Och NEJ, jag tänker inte hålla på och straffa mig själv på detta sätt i all evighet utan bara tills jag når mitt första delmål, att gå ner 5kg, och kanske ännu viktigare att krossa min motståndare i kampen. Hans, se dig besegrad. Mouhahaha.


Vad har jag gjort för ont?

Igår drack jag och min kära fästman en flaska rödtjut och åt popcorn till den givna lördagsunderhållningen Robinson 2009, trevligt. Kvällen fick ett dramatiskt, mindre trevligt slut efter att jag kastat mig upp ur sängen, sprungit in på toan och spytt ner precis hela toan (och då menar jag inte toalettstolen). Fy fan. 360 grader från golv till tak. Mys pys. Jackass släng dig i väggen. Idag mår jag piss och har haft sådan otrolig ångest hela morgonen. Sigge vill leka och jag vill bara dö. Helt klart är det att man inte är i samma form som man var för 4-5 år sedan, men allvarligt förtjänar jag det här?


Vintage

Utan vagn i 3 veckor försmäktar vi i denna boning. Idag tog vi oss, mot alla odds, ut och gick ett varv runt kvarteret. Eftersom Sixten inte tycker om att andas i motvind så höll han andan under säkert halva sträckan. Men vem behöver luft när man kan leva av kärlek?

Just nu känns det som om allt står stilla vad gäller framtidsplanerna. Kanske går allt i stöpet? I Skelefetå verkar det  inte vara brist på jobb. Jag chillar lite på det där ett tag, eller jag kan ju låtsas iaf.


Vintageikoner spatserar i det vackra vårvädret

Påsk, vad är det?

I lördags hade jag riktigt skoj! En heldag utan barn och gubbe med ett gäng glada tjejer och jävla massa sprit. Först bubbel i SPA:t, drinkskola i nattklubben, gomiddag, kareoke och sedan nattklubben återigen. Tack Tina för en underbar kväll!

Denna tordag, är som vilken annan dag i veckan som helst. Nu på slutet har jag tappat uppfattningen om tid och rum vilket ibland känns lite obehagligt. Är det vår eller höst? Samtidigt som det är lite tragiskt är det rätt skönt att slippa leva efter scheman och väckarklockor. Just nu känner jag mig ännu mer som tjejen i bubblan då jag inte kan gå utanför dörren en gång. Vagnen har gått sönder så min rörelseförmåga är rätt så begränsad. Som tur är har jag min älskade PÅSKmust, med den nära till hands klarar jag det mesta.

Sigge äter banangröt och blir arg när sörjan tar slut

Utvandrar

Lägenheten är nu uppsagd och vi har nått the point of no return. Nu var det bara det här att hitta en ny bostad, vilket inte verkar vara det lättaste. Mampaps har redan varit och tittat på 2 boningar åt oss men usch va svårt det känns! Vad ska man prioritera? Hur långt fram i tiden ska man planera för?

Det kändes inte fel att öppna årets deklaration iaf. Muy, muy bien! Nu är bara frågan om man ska ge sig på att försöka få lite avdrag.. men när får man då ut stålarna? Till jul?

Biggis in action

RSS 2.0