Nu ska vi ut på de sju haven!

Det har varit mycket nu på slutet och jag önkar att jag hunnit med mer. Snart är det dax för flytt och allt vad det innebär men nu är det först kryssning som gäller. Taxin är bokad till 10 imorgon då det bär iväg till flygplatsen. Som vanligt är jag inte riktigt i fas tidsmässigt och packningen är ännu inte klar. Men som man brukar säga: pass, pengar och välling, då ordnar sig allt.



Skepp och hoj!

Grattis Sandra och Johan!

Äntligen har hon kommit er lilla tös. Fan jag fick tårar i ögonen när du ringde. Starkt jobbat! Så snart vi kan åker vi upp på visit. Ska gå in och berätta för Biggen att hans fru nu har anlänt.

Grattis ännu en gång! Den här sommaren kommer att slå allt!


Sova?

Nu håller jag tummarna att jag får sova inatt. I några veckors tid har en orolig Sixten vaknat säkert 6-7ggr per natt och det börjar ta på mina krafter. Lyckades nu tillslut lura ihonom en flaska välling efter mycket om och men så jag hoppas att det gör susen.  Kom sedan på att jag inte har någon aning om hur mycket man ska ge första gången, om man kan ge det outblandat osv.. Jag satte mig vid datorn och googlade lite men insåg snabbt att Hans har helt rätt, screw the Internet, imorgon är det jag som köper en Daimstrut till guldklimpen!

Delar med mig av en bild jag just fan i en mapp i en mapp i en mapp i en mapp på mitt skrivbord, kolla in mjölkbomberna! OMFG som någon jag känner skulle ha sagt.

Skulle gissa att jag här i början av året dricker min 1007:e liter påskmust

Ett geni behärskar kaos

Det ser ut som fan här hemma! Jag har nu så smått börjat packa ner saker inför flytten och hej och hå säger jag bara. Egentligen borde någon annan göra det här så slapp jag sitta och vara sentimental i en kvart vid varje liten pinal jag hittar. Massagebänken har nu endast fungerat som avlastningsbord och dammsamlare ett tag och jag funderar på att ta upp det där igen när jag flyttar hem, nu när man får plats hemma. Jag kan tänka mig att det säkert finns några som är villiga att betala en en billig pening för en stund i händerna på en utbildad massör. Skulle vara bra för min personliga fikakassa också.




Det här är till er som menar att "han måste vara mest lik far sin" :


In lust we trust the Look-alike Meter!

Sommar och sol

Den gångna helgen kan jag nog säga var en av de bästa på mycket länge! I lördags var det dags för min födelsedagspresent av Hansi, bubbelpool, skumpa, myspys och utgång. Jag hade nästan glömt bort att mys kunde vara något annat än en chipspåse framför Robinsson, sorgligt men sant.


Idag var det dax för Sigges 5månaderssprutor. Till min förvåning så var det jag som var kallsvettig och skakade när se satt där och höll i var sitt av Sixtens små ben. Han skrek som en stucken gris och kastade sig sedan runt min hals och gav mig den hårdaste kramen han någonsin bjudit på. Jag skulle gå genom eld för den killen.

Varför kommer ingen när jag ropar? Nu är det ju morgon mamma!

Efterlysning: Är det någon som har en lastbil (B-körkort) eller ett storjä'vla släp att låna- eller hyra ut för en billig penning omkring den 28/6?

RSS 2.0