Ve och fasa!

Ajajaj!

Endast 299:-

Med sorg i mitt hjärta läser jag detta på aftonbladet.se

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4181480.ab

Jag hoppas och ber till någon Gud att aftonhoran har fel även här... nåväl.


Ikväll är det första kvällen som jag och Sigge spenderar tillsammans utan Hans som nu gått tillbaka till jobbet. Hittills har det gått tipptopp men jag ser med fasa att det snart är dags för gnällspiken att vakna. Mer än 3 timmar kan han väl inte tänkas sova? Jag tror att jag är allergisk mot siggeskrik, det gör så jävla ont i hela kroppen. 

Morfar/pappa har förresten varit på besök idag. Det gillar vi.

Ja men dåså, nu var det visst någon som vaknade till...

Ont i magen.

Idag har familjen varit på äventyr. Först ut var BVC och Sixten fick höra att han "är en exemplarisk bebis". När man kommer dit och ska beklaga sig över en skrikig unge som suger hårt så att blodet sprutar är det väl klart att det är lugna gatan. Världens mest nöjda skitunge besökte vårdcentralen idag. Stor och fet har han blivit också, 53cm lång och nästan 4 pannor.

Pappa matar

Efter uppvisningen var det dags för första stadsvandringen. Något som jag varit nojig över ett par veckor. Hur ska det gå? Vart finns det skötbord, vart kan jag amma, hur ska vi klara rulltrapporna, bla bla bla. Ja jag har nästan gått och skaffat mig socialfobi. Men ja, det gick ju bra. Tänka sig.

Monkey Bongo Bong

Nu har min oro riktats mot mig själv i stället. Har i ett par, tre dagar känt mig hängigare, haft ont i kroppen och ont både i opsåret och invändigt i magen. Är nu rädd att infektionen har smugit sig tillbaka och att jag håller på att ruttna invändigt. Det vore just min tur det.

Mina älskade rockers skapar i hemmastudion

Men herre min Gud, jag glömde nästan att tacka Hasse för världens godaste chokladmousse! Var så sötsugen och då slänger godingen ihop en röra så ljuvlig att den skulle kunna dra in storkovan på vilken femstjärnig restaurang som helst. Som sagt, min hjälte, dig hittar min inte i ett cornflakespaket ;)



Nyårsafton 2008-2009

På nyårsafton åkte vi upp till Lycksele för att fira in det nya året. Det blev en kortvistit på furugården, vi var hemma igen innan tolvslaget. Under dagarna hemma i Lse har Sixten hunnit bli så bortskämd att han nu inte kan somna utan att bli buren. Jag antar att det kommer bli ett par jobbiga nätter för nu måste vi visa honom vart skåpet ska stå. Borta bra men hemma bäst. Dessutom kommer familjen Mårtensson ner till Umeå till veckan med vår efterlängtade julklapp, räddaren i nöden, THE tvättmaskin. Det behövs med en skitunge i familjen :)


Retstickan

RSS 2.0